Guide til anmodning af Google Ads adgang

Indholdsfortegnelse

I Google Ads skal man følge disse 5 steps for at anmode om adgang til kundens Google Ads konti: 3

Billede 1 4

Billede 2 5

I Google Ads skal man følge disse 5 steps for at anmode om adgang til kundens Google Ads konti:

1. Start med at gå under “Accounts” (1) som vist på billede 1.
  2. Herefter klikkes der på “Sub-account settings” (2) som vist på billede 1.
  3. Klik derefter på "+" ikonet (3) som vist på billede 1, og vælg muligheden "Link existing account".
  4. I næste vindue, noteres de nødvendige Google Ads ID's ind (ét ID pr. linje) (4) som vist på billede 2.
  5. Når de nødvendige Google Ads ID’er er noteret i boksen, klikkes der til sidst "Send request" (5) som vist på billede 2, og du skal derefter vente på at kunden har accepteret anmodning.

Billede 1

Billede 2