1. faq.mcb.cloud
  2. Udviklingsfællesskab

Oprette udviklingsønske i mcb.cloud

Sådan opretter du et udviklingønske i mcb.cloud

Hvis du står i MCB. Cloud skal du starte med at trykke på "Udviklingsønsker"

Så vil du komme over på Canny på siden vist herunder. Klik på "Give feedback" --> Vælg den kategori dit ønske passer ind i. F.eks. Back-end funktioner

Da vil du bliver sendt til en side hvor du kan oprette dit ønske.

1: Skriv din Titel

2: Beskriv funktionen

3: Upload evt et billede

4: Canny vil komme med forslag på ønsker der er oprettet som måske kunne indeholde samme content.

Er dit ønske oprettet vil det giver mere effekt at stemme på det, da disse er med til at afgøre hvilke ting der bliver udviklet.

Når et ønske er oprette kan man se på det hvem der har stemt og evt kommentar