Hvordan opretter man en "Artikler som blogindlæg" opsætning?

Der er ret nemt, og kan laves på ganske kort tid.

Start med, at oprette en artikelgruppe. Det gør man ved, at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne:

Klik på "Grupper" i oversigten:

Klik på "Tilføj ny" øverst til højre:

Her er der en masse felter som kan udfyldes, men I skal kun bruge de to øverste til formålet.

Gruppen skal oprettes under "Sprog" og så skal I give gruppen et navn:

Når det er gjort, er det nu muligt, at oprette artikler og placere dem i den nye gruppe.

Oprettelse af artikler i grupper er lige til, så det bliver ikke uddybet her.

Når så der er oprettet en række artikler i den nye gruppe, skal der laves en landingsside.

Gå til Layout området og vælg "Side layouts":

Væg så "Landingssider":

Klik på knappen øverst til højre, for at oprette en ny landingsside:

Giv den et navn som passer til det siden skal bruges til. feks. BLOG, og sæt efterfølgende det logiskenavn.

Nu skal man så bygge landingssiden, hvor der er mulighed for at placere alt muligt forskelligt, som normalt. Det man skal tilføje for at få vist den grupperede oversigt af artikler er denne:

Artikel blog liste:

Den har en masse indstillingsmuligheder, hvilke kan ses i højre side efter der er klikket på blokken.

Her er der forskellige indstillingsmuligheder, men det er nemt at lege lidt med, hvis man skulle være i tvivl om, hvordan man vil have det indstillet.