1. faq.mcb.cloud
  2. E-commerce
  3. Video guides og nyttige værktøjer

Sådan installerer du en hjemmeside-klonings alarm

Her får du en simpel guide til, hvordan du installerer en alarm, der spotter, hvis din hjemmeside er blevet klonet.

1. Gå til canarytokens.org
  2. Vælg 'Cloned website' i 'Select your token' dropdown.
  3. Indtast i det første felt en e-mail og/eller et webhook, der skal modtage alarmerne.
  4. Skriv i det næste felt en besked til dig selv. Den vil blive sendt med som en del af alarmen og gøre det lettere for dig at skelne mellem flere forskellige alarmer.
    Opretter du flere alarmer, anbefaler vi, at du starter alle beskederne med 'Cloned website alert for' eller noget lignende. På den måde kan du nemt afkode, hvad alarmen omhandler og samtidig søge den frem i din e-mailklient.
  5. Indtast i det sidste felt den hjemmesides URL, du vil opsætte en alarm på.

Her kan du, hvordan det kan se ud, når alle felter er udfyldt:

6. Tryk efterfølgende på den store grønne knap; 'Create my Canarytoken'.
  7. Du får nu vist et script.
    Kopiér det til din udklipsholder, som vist herunder:

8. Gå nu til mcb.cloud.Klik på 'Kontrolpanel' -> 'Website skin' -> 'Design elements' -> 'HTML til BODY END'/'HTML til BODY END' eller 'HTML HEAD'.
  9. Klik på 'Kontrolpanel' -> 'Website skin' -> 'Design elements' -> 'HTML til BODY END'/'HTML til BODY END' eller 'HTML HEAD'.

10. Indsæt dit script i tekst-feltet og klik på 'Gem'.

11. Din alarm er nu opsat og du vil modtage en besked, hvis din hjemmeside bliver klonet og kører på et andet domæne.