Ændring af næste knap i check out

Denne guide viser hvordan teksten på “Næste trin” knappen i check out

Gå til Layouts → Vælg Standardlayout → Søg efter Check out

Klik ind på step 1 → Vælg det aktive Layout → Klik på blokken Check out næste/tilbage bar

Under indstillinger sæt flueben i Differentier næste-knap tekst

Gentag dette på Step 2, 3 og 4 på layout.

OBS. Ligger der flere Check out blokke i dit layout skal dette gøre ved alle blokkene.

Gå til Indhold → Faste Tekster → Søg på “Checkout_Navigation_NextStep”

Der skal ændre i Step 0, 1, 2 og 3

Fold fanen ud → sæt flue ben i Override → Indsæt den tekst ønsker i det feltet Mobile, denne vil også ændre Desktop teksten. Husk at gemme

Gentag dette trin på de resterende felter