Anchor/anker links

Sådan laver du Anchor/anker links i mcb.cloud

Jeg har lige lavet en lille guide til, hvordan du opsætter anchor links:

Du skal indsætte en tom HTML box, der hvor linket skal føre hen på siden. Jeg har over overskriften Åbningstider indsat en HTML, der fører hertil.

I boksen skal du i code view skrive denne kode:

<div id="åbningstider" style="width: 0px; height: 0px;"></div>

Jeg har her omdøbt id'et fra personalet til åbningstider.

Herefter finder du boksen, som linket skal være på. I dette tilfælde er det selvfølgelig boksen "Se åbningstider - Billeder". Men under relationer kan du altid se, hvilken boks der er relateret ind.

Efter finder du boksen "Se åbningstider - Billeder" ovre i INDHOLD -> Bokse.

Her indsætter du div id'et: #åbningstider , som vi kaldte den i HTML boksen. Når du har gemt alt som vist i videoen, skulle det gerne virke når du clearer sitet.