Bokse

Bokse modulet giver dig mulighed for, at lave grafiske elementer i billede og tekst, HTML mm. Boksene oprettes med det ønskede udtryk og placere i de(t) ønskede layout(s)

Bokse modulet giver dig mulighed for, at lave grafiske elementer i billede og tekst, HTML mm. Boksene oprettes med det ønskede udtryk og placere i de(t) ønskede layout(s)

Der findes en række forskellige skabeloner at vælge imellem.

Modulet har mange indstillings muligheder og kan godt drille lidt.

Driller det kan der ringes til vores kundeservice på 70124846.