Side-by-side produktbilleder

Guide til at opsætte side-by-side produktbilleder

Er stemningsbilleder vigtigt for dine kunder, kan det være en fordel at vise jeres produktbilleder side-by-side. I denne step-by-step guide fortæller vi hvordan

dobblet produktbilleder

Produktbilleder side-by-side giver mulighed for at vise op til tre billeder på en gang. Det er meget udbredt med tøj- og livsstilsprodukter, hvor man gerne vil give kunderne inspiration.

Det giver også mulighed for at vise vigtige dejtaljer, udover et hovedbilledet på produktsiden.

For at tilføje side-by-side produktbilleder til dit layout, skal du gøres således:

1.)  Find det vare layout, som du vil bruge det på. Det vil være en fordel at tage en kopi af jeres aktive og standard layout. Så kan du afprøve det her, inden det kommer live på jeres site.

2.) Inde på layoutet skal du indsætte den boks, som hedder "Product Images Slider". Husk evt. at deaktivere eller fjerne det gamle varebillede layout, på alle formater.

Image slider-1

3.)  Når du har fået boksen indsat, skal du vælge hvor kolummer / billeder du gerne vil have vist i slidet af gangen. Derudover skal du vælge en passende margin.

Image slider - indstillinger

OBS: Hvis du oplever problemer med layoutet front-end, skal der muligvis laves noget styling på det. Kontankt kunderservice for at få hjælp.

Telefon: 70-1-2-4-8-16

shop@mcb.dk