Vis antal farver af variant i varelisten

Guide til at vise antal farver af variant i varegrupper

Det er en fordel, at vise antal farvervarianter allerede i varelisten. Så kan man hjælpe kunderne med at se, hvor mange forskellige farver prokuktet findes i.
Antal farver

For at få farvevarianter aktiveret på varegrupper, skal du gå ind på det vareliste layout, hvor det skal aktiveres på. Det vil typisk være det, som I bruger som standard og er aktiv.

Inde på vareliste layoutet markeres den box, som hedder "Produktliste". Her kan man under indstillinger i højre sidde sætte flueben ved parameteren "Show number of color variant".

https://www.screencast.com/t/q001TeXqJa

Når det er aktiveret, får kunderne mulighed for se antal farvevarianter i varegruppe oversigten.

Visningen er særligt relevant, hvis I sælger tøj, bolig- og livstilsprodukter med flere farvevarianter.

Kontakt kundeservice hvis du har brug for hjælp.

Telefon: 70-1-2-4-8-16

shop@mcb.dk