Produktbånd i checkout

Hvordan placerer man et produktbånd i checkout?

Det er muligt at placere et produktbånd i checkout via standardlayoutet for checkout step 1.

Man placere produktbåndet som man ønsker her:

1. Søg efter det ønskede element.

2. Træk det valgte element til layoutet.

3. Tryk for at indstille

Efterfølgende skal elementet indstilles. Her er der forskellige muligheder afhængigt af, hvilke opsætninger man har til platformen. Benytter man eksempelvis Raptor vil det være muligt at bruge automatiske relationer baseret på kunders opførsel, indhold i kurv eller andet.

Det vælges under Produktliste Type her:

https://www.screencast.com/t/z0eJt514

I eksemplet her er der valgt produkter i gruppe. Altså varer fra en specifik varegruppe.

Varegruppen vælges ved, at klikke på Relationer her:

Hvor efter man så vælger Varegrupper og den ønskede gruppe:

Man kan evt oprette en ny varegruppe til formålet, hvis ikke man har en varegruppe som indeholder de produkter man ønsker at tilføje i produktbåndet.