Sortering på varegrupper

Guide til at opsætte sortering på varegrupper

Ved at opsætte sortering på varegrupper, kan kunderne få forskellige sorteringsmuligheder i varelisten: Afabetisk, Mest populære, varenumre, priser og meget mere.

sortering på pris

1. For at opsætte eller ændre sorteringsmulighederne i MCB.Cloud, skal du gå ind på det layout som du bruger til varelister. Du kan vælge den du bruger stadard og er aktiv, eller opsætte til det et specifik vareliste layout.

2. Hvis ikke I ikke allerede har opsat en boks for "Produktliste indstillinger" på layoutet, skal du opsætte på det her. Du finder boksen under indhold og SHOP. Måske skal du i skabelonen også have lavet en ny region til den.

https://www.screencast.com/t/rcgVox2cV

3. Ved at markere boksen, får du nu mulighed for at slå "Vis sorteringsmuligheder" til via. fluebenet, under indstillinger. Efter sætter du markøren i "Sortings optioner".
Her dukker der nu muligheder frem, hvor du kan tilføje sorting på Afabetisk (Navn), Nyheder, Mest populære, Priser og meget mere.

OBS: Prissortering kræver opsætning. Spørg kundeservice eller projektleder efter pris.
Hvis du ønsker at kunderne skal kunne sortere på "Mest populære"varer, kræver det et Raptor abonnement. Kontakt MCB for at få en pris på det.

https://www.screencast.com/t/r9Nj1klF

Kontakt kundeservice for at få hjælp.

Telefon: 70-1-2-4-8-16

shop@mcb.dk