Sådan redigerer du en skabelon på et eksisterende layout

Hvis du vil tilføje flere bokse og indhold til dit layout i Cloud, kan du få behov for at ændre skabelonen på layoutet - og tilføje nye regioner hertil.

Du kan ændre skabelonen på et layout, ved at aktivere knappen “Rediger skabelon” ved siden af de forskellige layout formater ved fanerne:

Rediger skabelon - MCB.Clod.png

Skabelon menu

Inde på skabelonen får du nu i højre menu mulighed for at tilføje nye regioner, slette dem og skifte rundt på regioner. Derudover kan ændre på række indstillinger.

Skabelon menu

Skabelon Indstillinger

Under fanen “INDSTILLINGER” i højre menu, kan du også ændre navnet på skabelonen - og tilføje en beskrivelse til den.

Skabelon indstillinger

Tilføj ny region

Her kan du se, hvordan tilføjer en ny region og får flere indsat på samme række. Vi viser også, hvordan du ændre størrelserne på regionerne  i videoen her:

https://www.screencast.com/t/M9TsRWEn

Slet region og skift regioner

Du kan slette regioner og skifte rundt på regioner ved at hive dem ned fra højre menu, og hen på den region der skales slettes - eller dem der skal byttes rundt på. Se videoen her:

https://www.screencast.com/t/QUr0eEQ5aKr6

Regionindstillinger

Hvis du f.eks. vil ændre navn på en region eller tilføje en CSS class (et stykke styling kode) har du mulighed for at gøre det, ved at trykke på tandhjulet ved regionen.  Se video eksemplet her:

https://www.screencast.com/t/RzYkJVd7zhoz

Rækkeindstillinger

Vil du tilføje eller lave indstillinger om på en række / row, skal du hive blokken rækkeindstillinger ned på den række, som du vil lave indstillinger på.
Her har du igen mulighed for at tilføje en class til rækken. Du kan også vælge Gutter eller block grid gutter for rækken. Se video eksempel her:

https://www.screencast.com/t/68SxdtSrJE

Sektionsindstillinger

I toppen af højre hjørne på en sektion, kan du ændre indstillingerne på en sektion. Her har du flere muligheder for indstillinger. Du kan bl.a. gøre den stickable, ændre på baggrundsfarven eller positionen. Se videoen her for eksempel:

https://www.screencast.com/t/OybuO1Gk

Brug for mere hjælp? Kontakt kundeservice herunder.

Telefon: 70-1-2-4-8-16

shop@mcb.dk